Selecteer een pagina

Wie wij zijn?

ShowEquipment is een vooruitstrevend, innovatief en jong bedrijf dat u professionele apparatuur en diensten  aanbiedt voor het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties en zakelijke bijeenkomsten. Naast het leveren van audio en licht faciliteiten voor uw evenement, kan FleX-Light ShowEquipment ook de volledige productie voor u of uw bedrijf verzorgen. FleX-Light ShowEquipment is daarom ook uw juiste partner bij het inrichten van uw bedrijfsbijeenkomst. Door ervaring, creativiteit, goede producten, het juiste personeel en onze deskundige service zal uw opdracht altijd naar uw volle tevredenheid worden uitgevoerd

Onze strategie

FleX-Light ShowEquipment hecht veel waarde aan een goede relatie met haar klanten. Om uw gelegenheid zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen is een goede oriëntatie nodig. Bij realisatie van nieuwe opdrachten gaan altijd van start aan de hand van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt ondermeer bekeken wat de mogelijkheden zijn om uw locatie van licht, beeld en geluid te voorzien. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen passend binnen uw budget. Dit alles met het oog op een optimale invulling van uw gelegenheid.

Aan de hand van die informatie proberen wij een passende invulling aan uw gelegenheid te geven. Op basis van een op maat gemaakte offerte zullen wij u vervolgens op de hoogte brengen van ons advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Creëren en realiseren

Inspiratie is onze drijfveer welke wij nadrukkelijk vertalen in ons ontwerp. Voor ons is dan ook geen opdracht hetzelfde en zien we iedere nieuwe opdracht als een uitdaging. Hierbij zal dan ook ieder ontwerp exact aansluiten aan de behoefte van onze opdrachtgevers. Hiermee onderscheiden wij ons zelf en zijn we anders dan anderen. Betrokkenheid met een persoonlijke benadering zijn onze sleutelwoorden, met een sterke focus op perfectie en detail.

Vooruitstrevend en onderscheidend

Innovativiteit en pro-activiteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij ons onderscheiden. Wij werken met jonge gemotiveerde, creatieve vakmensen waarbij elke opdracht als een nieuwe uitdaging wordt gezien.

Problem Solvers

Wij denken mee met onze klanten. Door opgendane ervaringen en doorontwikkeling van eigen specialisme, maakt dat wij zijn gegroeid tot uw ontzorgende partner. U kan bij ons terecht voor huur van materialen, tot de volledige verzorging van uw productie of evenement. Wij nemen uw zorg uit handen.

Klantgericht en servicegericht

Wij hechten veel waarde aan goede ondersteuning en communicatie met onze klanten. Zo evalueren we regelmatig onze opdrachten met opdrachtgevers om zo onze interne processtructuur te blijven optimaliseren.

Share This

Share this post with your friends!