Selecteer een pagina

Van ontwerp tot uitvoering

Standaard een Plug-and-Play oplevering van uw stand

Betrokkenheid en persoonlijke benadering

Met een sterke focus op perfectie en detail

Wij nemen uw technische zorgen uit handen

Wij zorgen voor de afstemming op de beurslocatie

Stappenplan

Ons motto luidt: “Een goede voorbereiding is het halve werk!” Alvorens we van start gaan nemen we met u uw wensen door aan de hand van een door ons opgesteld stappenplan. Hier liggen onze eerder opgedane ervaringen aan ten grondslag, en bespreken we de punten welke van belang zijn om een eerste ontwerp geheel naar uw wensen samen te stellen.

Ontwerp en voorbereiding

Zodra het ontwerp gereed is willen wij deze graag persoonlijk met u bespreken. Het behoort tot de mogelijkheden dat wij u geheel ontlasten van alle voorbereidingen welke op locatie geregeld moeten worden. Tevens ontwerpen we uw stand op zodanige wijze dat uw stand wordt opgeleverd. Vanzelfsprekend werken we samen met de door u aangewezen standbouwer waarbij wij enkel de rigging, verlichting en video verzorgen.

Bouw en oplevering beursstand

Op de overeengekomen datum wordt uw beursstand door ons geheel gebouwd. Pas na uw goedkeuring en tevredenheid zullen wij de beursstand opleveren. Bij het gebruik van een ledscherm tijdens de beurs zullen wij iedere beursdag ’s ochtends de verlichting en ledscherm komen opstarten, zodat zich geheel ontzorgd kan richten op het promoten┬ávan uw nieuw product, of mogelijk nieuwe potenti├źle klanten kan ontmoeten.

Evalueren project

Nadat de beurs heeft plaatsgevonden streven wij er naar om het project te evalueren. Graag nemen wij dan het project nogmaals met u door, en proberen zo onze processen nog beter te optimaliseren, zodat we in het vervolg uw product en bedrijf nog gedetailleerder onder ogen kunnen brengen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Share This

Share this post with your friends!